Recorreguts

RECORREGUTS AMB 2021

Aquest any, celebrem la 3a. Artesa Meló Bike, cursa de BTT per la zona d'Aresa de Segre.

Els recorreguts es diferenciaran en tres:

El llarg: de 58km i 1300m de desnivell positiu. Una ruta exigent, concretament desde la separació de les dues. A partir d'alla serà exigent, els 40km primers exigents, amb pujades llargues, i sobretot baixades llargues tècniques. Corriols i més corriols !!! Passat la separació entre llarga i mitjana, arriba el tram més exigent, així què, els que ho considerin oportú recomanem que no el facin, per qüestions de seguretat.
 

Avituallaments:    Líquid i sòlid pk. 15-22-34-52; Líquid pk. 43
                                
 Important!!!: Si no es sobrepassa el tall entre la ruta llarga i mitjana (km 39 aprox.a Artesa de Segre), com a màxim a les 13:00h, la organització derivarà els participants en qüestió direcció a la meta.
 
El mitjà: de 40km i 800m de desnivell positiu. Part idèntica a la ruta llarga fins arribar al tall de les dues curses. Exigent, dura i lenta, quantitat incomptable de corriols tant de pujada i baixada. Recorregut de caràcter físic i tècnic mitjà-alt, pels qui us voleu posar un puntet més d'exigència.
 

Avituallaments:    Líquid i sòlid pk. 15-22-34

El curt: de 20 quilòmetres i 250 metres de desnivell positiu aproximat. Una ruta de nivell fàcil, per aquells qui vulguin disfrutar i passar bons moments sobre la BTT en família o bé per qui s'inicia en aquest món de les dues rodes.
 

Avituallaments:    Líquid i sòlid pk. 11

A més, la sortida serà neutralitzada per dins el poble fins a trobar la primera pista.

Durant les dues rutes tindreu varis avituallaments (sòlids i líquids) i punts de control. Aquests estaran marcats en el recorregut i estaran repartits en:


Els controls de pas seran sorpresa
 
La separació dels tres recorreguts, la tindreu al km9.200m, on la curta seguirà sola el seu camí, mentre que, la mitjana i la llarga aniran juntes fins el km 39 on la llarga es separa de la mitjana.

Qualsevol cosa que pugui passar en durant el transcurs d'aquesta prova, tindreu els telèfons dels organitzadors escrits en el dorsal. Seguretat davant de tot, la diversió és el plat principal d'aquesta festa.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Artesa Meló Bike 2021